Equinor snakker havvind på Haugesundkonferansen

Sammen med statssekretær Andreas Bjelland Eriksen i OED og Guro Løken i Windstaller Alliance, vil Siri Espedal Kindem snakke havvind på norsk sokkel den 1. februar.

Siri Espedal Kindem. Foto Harald Pettersen/Equinor.

Den 1. februar er dag nummer to under Haugesundkonferansen. Første dag er naturlig nok den 31. januar.

Siri Espedal Kindem er prosjektdirektør for Trollvind. Hun har en omfattende CV fra posisjoner i Equinor. Til stillingen som prosjektdirektør for Trollvind kom hun nylig fra stillingen som leder for Equinor sine havvindprosjekter på østkysten av USA.

Konsesjonstildelingene på Utsira Nord og Sørlige Nordsjø II blir om kort tid lyst ut. Kindem vil adressere Equinors ambisjoner på norsk sokkel innenfor havvind, herunder såvel på Utsira Nord som Sørlige Nordsjø II, foruten Trollvind. Hun vil klargjøre hvilke muligheter Equinor ser i det norske havvindmarkedet.

Statssekretær Andreas Bjelland Eriksen er tett på regjeringens utforming av konsesjonsultlysningsvilkårene for Utsira Nord og Sørlige Nordsjø II. Guro Løken leder Windstaller Alliance som er Aker Solutions, DeepOcean og Solstad Offshore sitt samarbeid for å vinne kontrakter i utbyggingen av havvind både på norsk sokkel og internasjonalt.

Du kan melde deg på Haugesundkonferansen 2023 her.